++31 228 581123 info@reneverdonk.nl

René Verdonk Broccoli

eerlijk en duurzaam van Noord-Hollandse bodem

Maatschap René Verdonk Broccoli

Met liefde voor de natuur en passie voor ons vak telen we onze groenten op de vruchtbare gronden van Westfriesland. Duurzaamheid, kwaliteit en smaak komen samen in onze kwaliteitsproducten, en dat proef je!

Onze producten worden onder optimale omstandigheden verwerkt waardoor we voor 100 procent kunnen instaan voor smaak en kwaliteit. René Verdonk Broccoli is Global Gap en Milieukeur gecertificeerd.

Wij onderscheiden ons door flexibiliteit en “dat stapje extra”. Van grote partijen tot enkele kisten, elke levering wordt op het juiste tijdstip, op de juiste plaats afgeleverd. Alles naar wens van de klant.
Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee en gaan de uitdaging aan! Neem gerust contact met ons op.

Producten

Ons product-assortiment is uitgebreider dan onze naam doet vermoeden …

Kwaliteit

Vers van het land, met zorg en liefde geteeld. Constant op zoek naar verbetering

Van plant tot klant

Zoveel klanten zoveel wensen, wij komen graag aan die wensen tegemoet.

#TeamVerdonk

Johan Cruyff zei al eens “Winnen doe je met zijn allen”, wij staan daar voor 100% achter.

Aangesloten bij telersvereniging Best of Four

  René Verdonk Broccoli is aangesloten bij de GMO erkende coöperatieve telersvereniging Best of Four u.a.. Zij biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan ze vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Best of Four voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie.