++31 228 581123 info@reneverdonk.nl

Veertig jaar ervaring

  René begon zijn carrière in de broccoli op vijfjarige leeftijd bij zijn zwager als frontgewicht op de tractor. Toen is zijn passie voor de natuur en het buitenleven al ontstaan. In 1996, nadat hij zijn opleiding aan de HAS Hogeschool in Den Bosch heeft afgerond, is René voorzichtig voor zichzelf begonnen.

Nu, twintig jaar later, bestaat René Verdonk Broccoli  uit een team van 30 enthousiaste medewerkers  die gezamenlijk 200 hectare broccoli teelt en verwerkt. Deze broccoli staat verdeeld over meerdere percelen en wordt vanaf eind mei tot eind oktober geoogst.  Naast broccoli telen we nu ook bimi,  palmkool en broccoleaf.

Focus op kwaliteit

Ook ons machinepark is met de groei van het areaal meegegaan; geautomatiseerde krimptunnels en stickerlijnen zorgen voor efficiëntie in het verpakkingsproces, waardoor orders geheel naar klantenwens kunnen worden verpakt.  Zonder op flexibiliteit in te boeten. Een ander voordeel van deze automatisering is dat wij nog meer focus kunnen leggen op de kwaliteit van het eindproduct.

  Natuurlijk duurzaam!

Om ook in de toekomst groente van topkwaliteit te kunnen blijven leveren, moet de grond en de omgeving in topconditie gehouden worden. Dit doen wij door duurzaam te telen volgens de richtlijnen van Milieukeur.

Natuurlijk kun je ook best duurzaam telen zonder dat je er een merk op plakt, maar omdat Milieukeur een brede benadering heeft, wordt je ook scherp gehouden op onderwerpen die in de maatschappij leven waar je je misschien iets minder op georiënteerd hebt.

Share This